Danslessen Kizomba

Elke maandag avond in Salle d’Eau,
Grote Markt 28, 2500 Lier

19.00: Starters (nog geen ervaring)
20.00: Improvers (min. 10 lessen ervaring)
21.00: Intermediates (min. 40 lessen ervaring)

€100 pp voor 1 lessenreeks van 10 lessen of €12 per les

Meer over Kizomba...

Wij geven danslessen Kizomba Fusion. We starten hierbij vanuit de traditionele Kizomba, maar in onze hogere niveau’s komen ook diverse Urban Kiz moves en figuren aan bod.

Wij willen dat je écht Kizomba leert dansen. Daarom hechten we heel veel belang aan het aanleren van de juiste technieken die van jou een goede leider en een goede volger maken.

Kizomba is technisch gezien waarschijnlijk de moeilijkste dans uit ons gamma. Daarom voorzien we ook verschillende lesniveau’s, zodat iedereen stap voor stap kan doorgroeien en kan leren op zijn of haar tempo.

Wanneer gaan de Kizomba lessen door?

De Kizomba lessen gaan door op maandag avond.

19.00: Kizomba starters
20.00: Kizomba improvers
21.00: Kizomba intermediates

Welk niveau volg ik best?

Dansles Salsa

Starters

Heb je nog geen of slechts enkele lessen Kizomba gevolgd, dan kan je best instappen bij de Kizomba starters. In deze lessenreeks gaan we je immers de complete basis van Kizomba aanleren. We beginnen helemaal van 0.

Salsa dansles

Improvers

Heb je daarentegen al minstens 1 starters lessenreeks (bij ons of elders) Kizomba gevolgd, dan is Kizomba improvers de logische volgende stap. In deze lessenreeks gaan we verder door op de basics en vullen we je ‘Kizomba arsenaal’ verder aan met diverse bouwblokjes die Kizomba rijk is. Deze lessenreeks vormt de ideale brug tussen starters en intermediates.

Dansles Kizomba

Intermediates

Heb je al minstens 40 lessen Kizomba gevolgd (bij ons of elders), dan ben je waarschijnlijk wel klaar voor  onze Kizomba intermediates. In deze lessenreeks gaan we al onze technieken en bouwblokjes verder combineren in meer complexe figuren.

Heb ik een partner nodig?

Bij ons is het niet nodig om in te schrijven met een vaste danspartner. Wij hebben immers steeds single mannen en single dames in onze danslessen.

Bovendien schuiven wij ook door, dus uiteindelijk dans je met iedereen. Het doorschuiven is echter niet verplicht.

Hoeveel kosten de lessen Kizomba?

€12

Als je per les betaalt

€100

Voor 1 lessenreeks
(10 lessen)

= €10 per les

€180

Voor 2 lessenreeksen

= €9 per les

€250

Voor 3 lessenreeksen

= €8,33 per les

Ga je over naar een volgend niveau (bvb van starters naar improvers), mag je het vorige niveau nog een keer volgen -50%!!!

Wat zeggen onze leden?

Peggy & Steven

Peggy & Steven

Bailando Latino is een dansschool waar je je thuis voelt in een ongedwongen sfeer. Hier hebben we terug de passie van het dansen ontdekt en we zijn blij dat we deze geweldige dansgroep hebben mogen leren kennen. Een echte aanrader voor wie van dansen houdt.

Elke & Lieven

Elke & Lieven

Bailando Latino is voor ons, ontspannen dansmomenten delen in een ongedwongen sfeer. De danspassie van je leraars voelen en erin meegezogen worden. Groeien op je eigen ritme.

Miriam & Kenny

Miriam & Kenny

Bij Bailando Latino kregen we de broodnodige basics mee, gevolgd door wat meer uitdaging. Spelen met die bewegings-bouwblokjes met de nodige begeleiding ook voor de volger! Blij om bij deze dansfamilie te horen!

Betty & Xavier

Betty & Xavier

Al vanaf dag 1 volgen wij lessen bij Bailando Latino. De lessen zijn leuk en aangenaam om te volgen en er wordt individueel bijgestuurd waar nodig. Hier leer je echt dansen!

François De Raedemaecker

François

Bij Bailando Latino wordt er met hart en ziel les gegeven. Techniek en plezier samengevoegd. Een aanrader!

Start vandaag nog met Kizomba!

Heb je zin om te starten met Kizomba?