Onze prijzen

€12

Per losse les

€100

Voor 1 lessenreeks
(10 lessen)

= €10 per les

€180

Voor 2 lessenreeksen

= €9 per les

€250

Voor 3 lessenreeksen

= €8,33 per les

Ga je over naar een volgend niveau (bvb van starters naar intermediate), mag je het vorige niveau nog een keer volgen @ -50%!!!

Welk niveau moet ik volgen?

Wil je graag danslessen volgen, maar weet je niet goed welk niveau je best volgt?
Let us help you!

Danslessen volgen

Starters

Heb je nog geen of slechts enkele lessen van een bepaalde dansstijl achter de kiezen, dan kan je best instappen bij de ‘starters’. In deze lessenreeksen gaan we je immers de complete basis aanleren. We beginnen helemaal van 0.

Salsa dansles

Intermediate

Heb je daarentegen al minstens 10 lessen (bij ons of elders) van een bepaalde dansstijl gevolgd, dan is het ‘intermediate‘ niveau eerder jouw ding. In deze lessenreeks gaan we verder door op de basics, uiteraard wel steeds moeilijker en moeilijker.

Dansles Kizomba

Advanced

Heb je al minstens 30 lessen (bij ons of elders) van een bepaalde dansstijl gevolgd, dan ben je helemaal klaar voor onze ‘advanced’ niveau’s. In deze lessenreeksen gaan we al onze technieken en ‘bouwblokjes’ combineren in meer complexe figuren.

Met of zonder danspartner

Als je bij ons danslessen komt volgen, is het niet verplicht om in te schrijven met een vaste danspartner. Laat je dus zeker niet tegenhouden als je (nog) niemand hebt. We proberen dan een partner te zoeken voor jou.

Sowieso raden wij aan om regelmatig door te schuiven tijdens onze lessen (is niet verplicht). Zo leer je beter te leiden en beter te volgen.

Waarom Bailando Latino?

7 redenen waarom je bij ons moet komen dansen…

Dansen in een open, leuke sfeer

Als je bij ons komt dansen, dan willen we eerst en vooral dat je jezelf amuseert. We zijn professioneel met ons vak bezig en we willen dat je dat goed doet, maar FUN primeert! Bij ons mag en zal er zeker en vast wel eens gelachen worden tijdens de lessen.

Gemakkelijk bereikbaar in hartje Lier

Onze dansschool bevindt zicht in het centrum van Lier (op de Grote Markt) en is daardoor zeer makkelijk bereikbaar. Bovendien is er ook aan parking geen gebrek. Er is een zeer goedkope betaalparking op 100 meter van onze dansschool, maar rondom het centrum zijn er ook nog diverse andere parkeergelegenheden die GRATIS zijn na 19.00 uur. Ideaal dus.

Geen choreo's, maar echt leren leiden en volgen

Uit ervaring weten wij dat (complexere) figuren moeilijk te onthouden zijn. Wij geven daarom les in ‘bouwblokjes’ die je zelf kunt combineren. Dit maakt van jou een veel betere danser en bovendien is op deze manier de ‘leerstof’ veel makkelijker te verteren en te onthouden!

Met of zonder danspartner

Bij ons is het niet verplicht om te komen dansen met een danspartner. Integendeel, wij promoten om door te schuiven tijdens onze danslessen (is niet verplicht!). Zo leer je veel beter te leiden of te volgen.

Krijg korting als je lessen combineert

Als je bij ons meerdere danslessen volgt, dan krijg je korting. Volg je 2 lessenreeksen, dan krijg je de tweede lessenreeks aan -20% (bvb 1 lessenreeks Salsa en 1 lessenreeks Bachata). Volg je 3 lessenreeksen, dan krijg je de tweede aan -20% en de derde aan -30%!

Meer dan 30 jaar ervaring!

Danslessen volgen bij Bailando Latino betekent dat je les krijgt van docenten met tonnen danservaring. We zijn doorwinterde dansers die wekelijks terug te vinden zijn op diverse parties in binnen- en buitenland. Tezamen goed voor meer dan 30 jaar danservaring!

Kom thuis in een warme familie

Ons grote doel is om die geweldige Latin dansmicrobe te verspreiden en we willen jou er graag bij! Maandelijks organiseren we een party om elkaar nog beter te leren kennen en om lekker te kunnen dansen en te oefenen. Daarnaast hebben we ook onze Facebook group waarin onze leden met elkaar afspreken om te gaan dansen op diverse andere parties. Join the club!

Salsa dansen leren Lier België

Wat zeggen onze leden?

Peggy & Steven

Peggy & Steven

Bailando Latino is een dansschool waar je je thuis voelt in een ongedwongen sfeer. Hier hebben we terug de passie van het dansen ontdekt en we zijn blij dat we deze geweldige dansgroep hebben mogen leren kennen. Een echte aanrader voor wie van dansen houdt.

Elke & Lieven

Elke & Lieven

Bailando Latino is voor ons, ontspannen dansmomenten delen in een ongedwongen sfeer. De danspassie van je leraars voelen en erin meegezogen worden. Groeien op je eigen ritme.

Miriam & Kenny

Miriam & Kenny

Bij Bailando Latino kregen we de broodnodige basics mee, gevolgd door wat meer uitdaging. Spelen met die bewegings-bouwblokjes met de nodige begeleiding ook voor de volger! Blij om bij deze dansfamilie te horen!

Kitty

Kitty

Dansen bij Bailando Latino is gewoonweg fun. Hier voel het echt aan als dansen onder vrienden. Geweldig!

Betty & Xavier

Betty & Xavier

Al vanaf dag 1 volgen wij lessen bij Bailando Latino. De lessen zijn leuk en aangenaam om te volgen en er wordt individueel bijgestuurd waar nodig. Hier leer je echt dansen!

François De Raedemaecker

François

Bij Bailando Latino wordt er met hart en ziel les gegeven. Techniek en plezier samengevoegd. Een aanrader!

Katrien Jordens

Katrin

Bij Bailando Latino ontdekte ik terug dansplezier. Pieter, Dorian en Sylvie, gedreven dansleraren met af en toe wat humor en gekkigheid!

Life is better when you dance!

Heb jij zin om er in te vliegen en met ons te komen meedansen?

Schrijf je nu in voor één of meerdere van onze lessenreeksen…